Udlejning

Gjeddesdal Gods

*NY* 1.000-2.500 m2 lagerhal 

 

*NY* 1.000 m2 lagerhal

 

UDLEJET

 

UDLEJET  

 

UDLEJET

 

UDLEJET

 

Erhvervslejemål

Siden 1960 har godset tilbudt en række erhvervsudlejninger indenfor handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. I alt udlejer Gjeddesdal Gods over 11.000 m2 og har i dag mere end 30 forskellige virksomheder, som lejer arealer på Gjeddesdal Gods i Greve samt Barfredshøj Herregård i Hedehusene. Dertil kommer at vi også udlejer diverse huse og lejligheder til private lejere. Disse ligger i henholdsvis Greve og Ishøj Kommune og er tilknyttet enten Gjeddesdal Gods eller Barfredshøj Herregård. Alle lejemål er ældre huse og tidligere landarbejderboliger. De er i fin stand med alle moderne fornødenheder samt udlejes under velordnede forhold. Under Gjeddesdal Gods samt Barfredshøj Herregård udlejes både boliger til private personer samt mange forskellige typer erhvervslejemål. Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer i alt over 11.000 m2 erhvervslejemål, som både dækker lager, produktion, logistik, grovvarer, distribution og kontor erhvervslejemål. Vi tilbyder derfor lokaler og arealer til mange formål og størrelser fra 70 – 2.500 m2 med mulighed for udendørs tillægsarealer for visse lejemål. Priser fra 260 kr. pr. m2 årligt.

Se Gjeddesdal på kort

 

Se Barfredshøj på kort

 

UDLEJET

 

UDLEJET

 

UDLEJET

 

Private lejemål

VI HAR I ØJEBLIKKET INGEN LEDIGE PRIVATE LEJEMÅL (opdateret 27. maj 2019).
Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer de tidligere medarbejderboliger, som er tilknyttet ejendommene. Der er både huse, lejligheder og dobbelthuse, som alle ligger i området og i naturskønne omgivelser med nem adgang til nærliggende byer som Ishøj, Taastrup, Tune og Greve. Har vi et ledigt lejemål og ønsker du at komme i betragtning som lejer hertil, skal du rekvirere et oplysningsskema, som udfyldes og returneres til Helena Nymann via e-mail: post@gjeddesdal.dk. Efterfølgende tager vi kontakt med henblik på aftale om fremvisning mv. Vi har ikke ventelister, men annoncerer løbende vores ledige lejemål her på gjeddesdal.dk, samt på diverse digitale boligsider. For yderligere information, fremvisning eller andet, kontakt alle hverdage mellem kl. 8.30-17.00.

 

Praktik og nyttige links

Trafikale forhold

Kun ærindekørsel er tilladt på Gjeddesdal og Barfredshøjs arealer. Læs mere ved at klikke på overskriften.

Når skaden er sket

Oplever du skader eller defekter i dit lejemål, kan du kontakte os via e-mail til post@gjeddesdal.dk. Læs mere ved at klikke på overskriften.

Oplysningsskema

Klik på overskriften for at downloade oplysningsskema, som skal udfyldesi forbindelse med private lejemål.

Markedspladsen

Materialer, maskiner og andet til salg. Se, hvad vi aktuelt sælger ud af ved at klikke på overskriften.

Erhvervsudlejning

Gjeddesdal Gods tilbyder en række erhvervsudlejninger inden for handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. I alt udlejer Gjeddesdal Gods over 11.000 m2 og har i dag mere end 30 forskellige virksomheder, som lejer arealer på Gjeddesdal Gods i Greve og på Barfredshøj Herregård i Hedehusene.

Privatudlejning

Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer de tidligere medarbejderboliger, som er tilknyttet ejendommene. Eventuelt ledige private lejemål opslås her på gjeddesdal.dk.